onsdag 25. februar 2009

Suverene sprintere

Sprintgutta i langrenn er suverene. Norge tok gullet i stafetten etter fantastiske sisterunder av Kjølstad og Vigen Hattestad. Så mange gode langrennsprintere som Norge har, er det nesten synd de ikke kan stille med mer enn ett lag. Men det blir jo det samme som i andre idretter. Land som USA og Jamaica kunne vel begge stille med to lag hver som kunne ta medaljer i en OL-finale på 4x100 m stafett.

Svenskene skuffet igjen – denne gangen uten uhell. Jeg synes nesten det er litt synd at de mannlige svenske sprinterne ikke får det til. Desto hyggeligere at det ble medalje til Sverige på damestafetten, der de norske damene ble nr fem, som må sies å være brukbart, forutsetningene tatt i betraktning. Ingen grunn til å deppe fordi om Norge ble slått av Japan. Bare fint at også andre nasjoner enn de europeiske hevder seg. Er det leit for svenskene, må jeg si det er enda mer leit for Astrid Uhrenholdt Jacobsen, som har mistet formen på grunn av sykdom. Men stafetten var tross alt et ”fall framåt”. Hun kommer sikkert igjen. Håper det også gjelder Marit Bjørgen.

1 kommentar:

Anonym sa...

En stor idrettsprestasjon! Men, hvorfor skal idrettsfolk vise sin mangel på oppdragelse ved å sprute champagne på hverandre?