fredag 27. februar 2009

Frp med full uttelling

Frp gjør et kjempehopp på en politisk meningsmåling som Norstat har gjort for Vårt Land. Partiet går fram hele 6,3 prosent til 29,4 prosent. Målingen ble tatt opp i dagene da Storberget snudde i hijabsaken og Siv Jensen talte om ”snikislamisering”. Dermed kan det ikke være tvil om at disse sakene er en viktig årsak til framgangen, og at partiet har fått full uttelling. Like klart er det at de andre partiene må ta de problemstillingene som Frp reiser på dette område på ramme alvor. At Frp overdriver i sine beskrivelser av situasjonen forhindrer ikke at de spørsmålene partiet slår til på, er viktige. Og at de opptar folk, bør ingen være i tvil om.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det er veldig flott at FrP har tatt opp denne debatten, for den politisk korrekte stillheten som har rådd rundt innvandringsproblemet har vært direkte usunn.

Willoch tok opp dette problemet allerede i 1988, og hans frykt for innvandringsproblemet den gangen har slått til.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/09/09/511447.html

I forhold til folketallet har Norge en enorm innvandring, 67 000 personer bare i 2008. Det tilsvarer Finnmark fylke.
http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=41&tekstid=2330

95% av innvandrerene har ikke høyere utdannelse, og over 90% av dem kommer uten papirer og fingeravtrykk. Med andre ord, dette er ikke personer som kommer for å bidra.

Ikke-vestlige innvandrere, med Tamiler som er flott unntak, har så lav arbeidsdeltakelse at det spiser opp mer enn oljefondet bidrar med.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article1348280.ece

Bare i 2008 brukte den rødgrønne regjeringer 9,2 milliarder på nye asylsøkere.
http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=41&tekstid=2083

Noen som husker hvor mye debatt det var for noen år siden da en vurdere "eldremilliarden"? Hvor mye debatt var det rundt asylmilliardene?

Men en ting er at ikke-vestlig innvandring er en økonomisk katastrofe som mest sannsynlig på sikt vil knekke velferdsstaten.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article902132.ece

Et annet svært alvorlig problem er kulturen deres, spesielt Islam.


I dag begås 72,8% av voldtektene i Oslo av ikke-nordmenn. Ikke-nordmenn utgjør omtrent 20% av befolkningen i Oslo.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/22/533336.html

Samtidig er 40% av barna i Oslo ikke-nordmenn, og Mohammed er det vanligste navnet. Hvordan vil voldtektsstatistikken da se ut om 15 år.

Kan norske kvinner gå trygt ute i Oslo om en generasjon? Hijab for norske jenter har av norske muslimer blitt foreslått som et tiltak som kan halvere antall voldtekter.


Når vi ikke klarer å få 20% til å integrere seg, hvordan skal vi klare å integrere 40%? Rundt 2050 er nordmenn i mindretall. Hvordan skal denne minoriteten klare å integrere en majoritet?

Jeg mener at den norske kulturen er bedre en alle andre kulturer i verden.

Norge ligger på topp i nesten alle positive statistikker, og på bunn i nesten alle negative statistikker. Vår kultur er preget av velferdsstat, vitenskap, sekularitet, likestilling og jevn fordeling av godene i en ærlig og hardtarbeidende fredelig befolkning.

Ser en på Somalia så kan en vri alle dise utsagnene 180 grader.

Hvilken av disse to kulturene er best egnet til å gi verdens befolkning et godt liv?

Hvilken kultur er det da en bør beskytte og sørge for overlever?

Hundretusener fra verdens mest dysfunksjonelle kulturer har valgt å komme til Norge for å ta del i våre goder.

Desverre har de det til felles med våre multikulturister at de ikke skjønner at disse godene ikke har kommet seg selv. Det er vår overlegne kultur som har produsert godene de ønsker å få ta del i. Oversvømmes 4 millioner nordmenns kultur av milliardene som vil inn, så dør gåsa som legger gulleggene.

Det som er et fyrtårn og eksempel for resten av verden på hvordan man får til et godt samfunnn, kan druknes på ett år av Pakistans 160 millioner.

For å gni inn hvor få vi nordmenn er: Det er flere jøder i New York enn det finnes nordmenn i verden. Vi er ikke flere enn at vi bare ville ha vært en kuriositet om vi alle flyttet til Karachi med sine 18 millioner.

Ayaan Hirsi Ali
"My dream is that those lucky enough to be born into a culture of "ladies first" will let go of the myth that all cultures are equal. Human beings are equal; cultures are not."

Anonym sa...

Til Anonym.

Det du skriver er det nok veldig mange som er enige med deg i, deriblant meg selv. Hvis vi ønsker å gjøre noe med dette, er det nok ikke så mye annet å gjøre enn få ut sosialistene av regjeringen.

En regjering som også FRP hadde vært en del av, tror jeg ville vært med på å dra oss i 'riktig' retning. Det er bare så alt for synd at det er så fryktelig mye fordommer ute å går hos folk når det gjelder FRP.

FRP har aldri hatt sjangsen til å sitte i regjering, selv om det er veldig mange som stemmer på dem. Det hadde vært inderlig morsomt å få se de i regjeringen. Får de stort nok antall stemmer skal vi ikke se bort fra at de andre partiene finner ut at det faktisk går an å samarbeide med FRP, selv om de fleste ikke vil det nå.

Jeg tror alle som bor i Oslo og ser hvordan forholdene er der nå er enige om at noe må gjøres. Dette gjelder ikke bare å kaste ut de 7-8 personene (eller hvor mange det er) som står og selger hasj langs aker elva. Dette er jo et åpenbart valgtriks for å få seg velgere. Det er nok mye mer som må gjøres.

Integrering er et flott ord, men det må også fungere i praksis. Det gjør det IKKE i Norge idag. Jeg tror FRP sin politikk ville være med på å hjelpe.

Hørte på radioen idag at en 13 år gammel jente ble kjønnslemlestet og giftet bort til en eldre mann. Dette måtte jo selvfølgelig dreie seg om muslimer, men det sjokket (burde kanskje ikke være noe sjokk) var at det faktisk skjedde i en moske i OSLO!

Jeg kjenner flere flotte personer som er muslimer. Jeg vet at de tar avstand fra slike ting som dette. Men, det er noen som kommer hit, som tar med seg sine regler og lover til norge og praktiserer de her. Og det er ikke bare å snu holdningen til disse personen gjennom et lite kurs i norsk og sammfunsfag. Det er naivt å tro det. Det som er riktig for disse (ekstreme) muslimene, kan være riv ruskende galt for oss. Det har vi sett og ser ofte eksempler på.

Nei, vi trenger en regjering som er seg bevist på virkeligheten vi lever i og ikke en som går med tåkebriller og tror at alt går bra til slutt. I klar tekst: Få FRP inn på banen!

Anonym sa...

FRP er et rasist parti

Stem SV ved neste valg så ikke de taperne i FRP har noe å si

SV 2009

Anonym sa...

Sv har jo gjort så mye for oss....de føkkings unnaslanterne kan ta seg hardt bak at jeg ikke stemmer de. Du kan vell kalle frp for et rasist parti, siden du er en av de mange naive drittungene som slenger ut rasist kortet hver gang en minoritets gruppe blir anklaget for noe. Føkk deg og dine, nakkeskudd neste. Anyways, FRP 2009!

Anonym sa...

Demokrati, Ytringsfrihet, UN ?

Det skjer ikke en Snikislamisering i Norge. Men det skjer en islamisering i Norge og Europa fra ekstreme grupper som har kommet i possisjon og har fått gehør. I første rekke omhandler det å kneble ytringsfriheten. Dette er ingen hemmelighet og UN er her et stikkord.
Vi har en elendig pressedekning på svært akuelle tema som skjer rundt om i verden og i Europa. Våre politikere er tydeligvis engstelige for å ta opp debatter vedrørende ytringsfrihet, demokrati og integrering. Dette fører til at heller ikke folket får balansert informasjon gjennom nasjonale mediekanaler. debatten om Islamisering foregår rundt om i den vestelige verden, og rasisme har ingenting med dette å gjøre.

Hadde vært fint om alle våre politikere ville satt dette på dagsordenen. Det ville også vært flott om vår sittende regjering hadde innhentet litt politelig info om Hijab og blasfemiparagrafen før de begynte å vedta lover og uniformsendringer.

Utrolig, men sant:

http://www.youtube.com/watch?v=Ji-qdC5zYd4

http://www.canada.com/topics/news/world/story.html?id=9b8e3a6d-795d-440f-a5de-6ff6e78c78d5

http://www.un.org/News/Press/docs/2004/hrcn1082.doc.htm

http://www.iht.com/articles/ap/2008/03/27/news/UN-GEN-UN-Rights-Council.php

http://www.fritanke.no/NYHETER/2009/Lei_av_a_bli_representert_av_ytterliggaende_muslimer/

http://www.fritanke.no/KOMMENTAR/2009/Hijab_er_islamismens_kvinnedrakt/

Anonym sa...

Det er umulig å ta opp islam uten å bli kalt for rasist av venstre folk.
Jeg selv er fra Marokko.Fengslene I Marokko er full av Berber folket som kjemper for deres identitet og kultur.

Her er ett innlegg som svar ti en muslim (som kaller seg JEBSEN) som absolutt vi flytte debattene mot Jødene. Mitt kommentar ble ikke publisert, og jeg ble kalt rasist.

Ha ha ha Du er en mohamed.
Vi snakker om islam som forgifter enhver samfunn den er i kontakt med, han trekker jøder og kristendommen.
Hvis du synes at kristne er like så grusom som islam , du skulle bli i islamia.

Tallet om hvor mange den er og den slags tull er typisk for mohametaner. Mohamatener gir blaffen om oppriktighet i tro, det eneste som er viktig er å vifte med tall….vi er 2 milliarder idioter, så de 2 milliard må respekteres!

Sannheten er arbeiderparti vet at muzzlimer er farlig. de har alle verdens muligheter til å vite hva som foregår i islamia.

Her en avsnitt fra politikk i islamia

” The general confessed that “selfish calculations of the power” allowed the Islamists to thrive in complete safety, including those who called for saint war. The worry to find a counter-balance for the Berberist movement and the PAGS (Partie de l’Avant-Garde Socialiste), Accused of being the source of troubles, has led Chadli Benjedid’s advisers to call for an alliance with the fundamentalists (some FLN members have a lot to do with). General Mahdjoub Lakhal Ayat told me at that time “they are fighting against the Berberists, but the danger will come from the radical Islamists because they are preparing for violence”

This post-independence policy of terror led in alliance with the Islamists against the Berberists was bloodily inaugurated on November the 2nd in Tizi Uzeboudj (Ben Aknoun) when a pack of Islamists led and encouraged by some elements of the Securité Militaire (SM), have killed, with a sword, Kamal Amzal, a 20 years old Kabylian student, militant of the identity cause. http://www.kabylia.info/politic/anti-kabylism-algerian-regime-dignitaries-make-their-confessions

Jeg også sier at izzlamistene forbereder seg til vold her i Norge, det er bare om et tid spørsmål

Anonym sa...

Det er feil at det ikke skjer noen snikislamisering i Norge.

Det handler om regjeringens forsøk på å snikinnføre blasfemiparagrafen, som var en sovende paragraf, inn i rasismeparagrafen, det var jo et forsøk på at bakveier, uten debatt, og uten engang å rådføre seg med Aps stortingsgruppe, å innføre det som Organisasjonen av Islamske Stater (OIC) nå forsøker å presse igjennom i den kommende Durban II-konferansen i Geneve i april, der de ønsker å gjøre krenkelser av religion til rasisme og til en forbrytelse mot menneskeheten. Så dette var regjeringens forberedelse til denne konferansen.

En annen ting er hijab-kravet i politiet. Dette handler ikke bare om et slør! Det handler om radikale muslimske gruppers maktkamp. Og maktkamp står det også om når det gjelder bygging av moskeer.

Og det samme gjelder Erna Solbergs forslag om å innføre shariaråd i Norge. Sharia og hijab er midler som brukes til kvinneundertrykking! Og selv om de som får presset igjennom slike ordninger selv vil bruke shariaråd eller hijab, så vil jo dette i praksis bety at alle muslimske kvinner blir tvunget til å bruke dette, ved siden da at det går på tvers av likhets og nøytralitetsprinsippet.

Så dette er ikke så enkelt at man bare uten videre kan kimse av det Siv Jensen sier.

Og en annen ting, vanlige folk er ikke dummer enn at de skjønner at all denne ståheien, med grunnløse og falske anklager, for ikke å nevne svinsk journalistikk, som er skapt etter Siv Jensens landstyretale, den skyldes at journalister og andre partier er livredde for at det norske demokratiet skal skje fyldest. Det er jo det de er redde for, og prøve å demme opp for med all sin uskalige manøvre og kranglekunst der de systematisk avsporerer fra debatt om sak og problem, til å krangle basert på spekulative spekulasjoner i Siv Jensen motiver.

Problemet er bare at det ikke er noen rasjonelle argumenter for disse påstandene. Det er bare folk som ikke stoler på sine egen sunne dømmekraft, som lar seg overbevise av mediamaktas og politikernes "damage control".