lørdag 21. februar 2009

Lykketoppen

Justisdepartementets tabbepolitikere avsluttet uka med å nå lykketoppen ved å være gjester i ”Nytt på nytt” og ”Grosvold”. Justisministeren klarte ikke å legge skjul på hvor stort det var å bli invitert til NRKs talkshow. Nå vet jeg hva som skal til for å bli invitert, var hans åpningsreplikk. Så kan han bare håpe at han også blir invitert til "Nytt på nytt", hvis han da ikke allerede har vært der. Tabbene skulle vel tilsi at han for lengst har kvalifisert seg. Hans rådgiver har i løpet av kort tid klart å bli invitert til begge. Det må være flaut for sjefen å bli slått av en skarve rådgiver.

Nå må nyhetsjournalistene snart skjønne hva som skal til for å få justisdepartementets politiske ledere til å snakke. Det nytter ikke å møte opp på pressekonferanser. De må lage et underholdningsprogram og invitere dem dit. Da snakker politikerne. Villig vekk. Lykkelige blir de også.
”Hopp!” sier Grosvold og Almaas. Og politikerne hopper.

3 kommentarer:

Anonym sa...

I starten var nytt på nytt et flott konsept , men nå virker det som en del av et patetisk sosialistisk propoganda program , utrolig men sant at sånt skjer i Norge 2009 . Vi har en historisk svak statsminister som kaller en historisk svak justisminister for formidabel .... Han har gjort politiet innefektiv , slipper forbrytere fri eller lar vær og staffe de , å på den måten fjærnet soningskøen . vi bor fan mæ i bakventland........?

Anonym sa...

Det er bare en ting å gjøre.Jeg har stemt på AP i samtlige valg jeg har kunnet,men nå blir det Frp!Hvilken som helst regjering kan styre igjennom finanskrisen,faktisk var det en borgerlig regjering som avsluttet forrige krise.
Men når det gjelder innvandring og all elendighet den fører med seg,er det nok bare Frp som kan gjøre noe med.Selv oljefondet vil gå tapt på rekordtid bare grunnet muslimsk innvandring,med den's uhyggelige bakside og konsekvenser, som de rødgrønne hardnakket benekter å innse. Og fakta er at uten innvandrerstemmene ville ikke de rødgrønne sittet i regjering nå. Et parti som SV vil neppe bli representert på stortinget neste valg om ikke for innvandrerstemmer.
En stemme på de rødgrønne er en stemme til muslimske pressgrupper,imamer,kriminelle,terrorister og islamske fundamentalister!

Odd-Arne Riise sa...

Ja, det er i sannhet mulig å bli deprimert av de rødgrønnes gjøren og laden. Tabbekvoten er heller ikke oppbrukt, hverken i helse, samferdsel eller justis.
Det er helt riktig at det ikke er et kvalitetsstempel å bli invitert til Nytt på nytt eller Grosvold og i hvert fall ingenting å le av.
Da er det bare EN ting å gjøre, invitere dem til RORBUA. Da får vi noe å le av. Og latteren har vært en bærebjelke for den nordnorske befolkning gjennom vanskelige tider.
Jeg minner om Arthur Arntzens beskrivelse av sin mor: "Blir det værre no, kommer vi ikkje tel å svelte i hjæl, men vi kommer tel å flire oss i hjæl."
Godt valg i september.