tirsdag 7. april 2009

Vålerenga jumbo

Tromsø spilte ball i hatt med Vålerenga på Ullevål, der det var lite panzer ved Erik Hagen, som var involvert i alle tre Tromsø-skåringene i første omgang. Dermed inntar Vålerenga jumboplassen på tabellen. Lillestrøm, Brann og Stabæk slutter seg til blant de seks siste og inntrykket av overraskende tabell forsterkes.

Dagbladet spør sine lesere om Martin Andresen bør få mer tid eller om han bør gå. Fire av fem mener han bør gå. Ingen blir vel overrasket om hans dager i dobbeltrollen på Vålerenga er talte. Det pussige er at noen har trodd på ordningen.

5 kommentarer:

Unknown sa...

En lignende rolle gikk veldig bra for Ray Wilkins i Queen's Park Rangers en god stund. Hvorfor skulle det i utgangspunktet gå så mye dårligere for Martin Andresen i Vål'enga?

Kåre sa...

Dette Vålerenga laget sliter! Biter meg merke i at Panzer-Hagen tidligere uttalte at det ikke ville bli aktuelt å spille med flagget på brystet så lenge Drillo er trener, tror kanskje ikke det vil bli noe stort problem... At denne Panzer forsvarer en plass på et tippeliga-lag er for meg en gåte, han har vært drit dårlig siden han kom tilbake fra et halveis utenlandsopphold!

Anonym sa...

Panzer imponerer ikke men gjør noen andre på Vålerenga det?

Det virker som det trengs en skikkelig opprydding der eller at noen får spillerne til å utføre den jobben de blir betalt for.

Kåre sa...

Det virker som om det er mye galt i enga om dagen ja... Jeg har helt fra starten vært negativ til den trener- og støtteapparat modellen de har lagt opp til, det blir alt for mange personer som prestasjonsgruppa skal forholde seg til. Og det med spillende trener tror jeg aldri er heldig, men enga ble vel så oppsatt på og få Andresen til klubben at det kan virke som om han fikk fritt spillerom til å gjøre som han ville...
Det som kan være en løsning er å sparke Andresen som trener, la han være spiller og kaptein, og hent inn en rutinert ringrev til å styre skuta. Kvaliteten på spillergruppa er jo der!

Unknown sa...

Kåre:
Hvis jeg ikke husker feil har Andresen uttalt at det ikke er aktuelt for ham å fortsette som spiller i Vål'enga hvis han blir fratatt stillingen som trener. Har aldri hørt om en fast ansatt spillende trener som har fortsatt som spiller i klubben etter å ha blitt fratatt ansvaret som trener.

Synes fansen og media bør vise større tålmodighet. Det er nok en grunn til at ingen av de egenproduserte spillerne i Vål'enga gjør suksess på a-laget, mens Lyn og Skeid produserer toppspillere på rekke og rad.