søndag 5. april 2009

At noen gidder!

Tidligere statsminister Tony Blair skal nylig har fått 4 millioner kroner for å holde to 30-minutters taler under et besøk på Filippinene, ifølge Dagbladet, som har opplysningene fra The Sunday Times.

At Tony Blair forlanger et slikt honorar, eller tar imot når han får det, overrasker ikke. Det er mer overraskende at noen gidder å betale slike summer for taler som ifølge Sunday Times ikke inneholder annet enn en rekke selvfølgeligheter.

Men vi er ikke så verst med honorarene her på berget heller. Kristin Krohn Devold mottar årlig minst 520.000 kroner i honorar for å sitte i styret i tre av Akerselskapene Og jeg som trodde hun var generalsekretær i Den norske turistforening? Nå skal hun lede en gransking av de omstridte Akertransaksjonene. Ikke særlig smart. For øvrig forstår jeg godt at Ap-folk er redd denne Akersaken kan skade regjeringen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nå har de rødgrønne enda et forklaringsproblem. Media og politikere har indoktrinert oss lenge til å tro at korrupsjon ikke finnes i Norge. Ha ha. Politiker turisme Aker osv. hva blir det neste. Fysjameg så ekle politikere kan være.