søndag 17. mai 2009

Snakk om å dra til med fela!

Alexander gjorde det! Snakk om suveren seier!
Jeg har vært litt skeptisk til det hysteriet vi har sett utfolde seg de siste dagene i forbindelse med ESC. Men det er umulig ikke å la seg rive litt med av den sjarme og begeistring som vår deltager har representert i dette gigantshowet i Moskva. Han var blant forhåndsfavorittene. Norske mediefolk både i Moskva og her hjemme har for lengst utropt ham til vinner, og sannelig fikk de rett! Det er bare å gratulere den unge, talentfulle musikeren fra Nesodden.

Men – hvorfor kunne ikke noen ha stoppet den forferdelige skvaldringen til Synnøve Svabø under opptellingen! Opptellingen under en slik konkurranse er mer enn halve moroa. Med sin evindelige, ustoppelige prating var det omtrent umulig å høre hva representantene for de ulike landene sa når de kunngjorde resultatene.

Se også:
En ny verdensstjerne
Gratulasjoner
Surmaget engelsk kommentar

8 kommentarer:

Anonym sa...

Enig!!!! Svabø ødela hele opplevelsen! Er det ingen som kan stoppe kjeften på det kvinnfolket!!!!!

Anonym sa...

Moro ja, men hvorfor var det ingen som stoppet kjeften på den kjerringa?

Det er det verste jeg noengang har hørt. Hun ødela hele opplevelsen. Håper hun aldri noensinne får gjøre dette igjen.

Formuebyggern sa...

Kunne ha spart meg for mesteparten av kommentarene jeg også. Har man ikke noe fornuftig å si kan man like godt holde munn...

Anonym sa...

Helt enig, har aldri hørt så mange flåsete kommentarer. Håper vi får høre Jostein Pedersen igjen til neste år.
Synnøve, du er sikkert god til mye, men dette fikset du ikke.....:o(

Anonym sa...

Anonym - hva er Synnøve Svabø dyktig til?

Du er bare for skandinavisk hyggelig, er du ikke?

Synnøve Svabø duger ikke til TV. Hun framstår som dum på TV.

Finn deg noe annet å gjøre, Synnøve, for vi antar at du ikke er dum.

Du er bare på feil jorde.

Anonym sa...

Gratulerer til Alexander! Han har skrevet sangen selv, synger og spiller fele. En profesjonell artist.

Med et par år til på baken, legger han av seg småmisser, som å be fansen i Norge om oppmøte på Gardermoen, mens de 898 millionene andre som hørte på ville satt pris på å få en takk for stemmene... ;-)

Svabø hadde skrevet hele manuset sitt på forhånd. En del greie, småfrekke vitser om de mest platte deltagerne. Men liten evne til å kommentere på direkten. Og til tider pinlig selvopptatt.

Men altså: Makan til Knock-Out seier! Låta vant på å være fengende, uhøytidelig, ikke overlesset, "ekte", og humørfull uten å være fjasete. Dessuten forteller den en historie. I tekst og oppbygning. Gratulerer!!

Anonym sa...

Gratulerer med seieren, som var overlegen, men et stort sår i gleden var Synnøve Svada's hyperaktive jabbing under hele avstemmingen. Umulig å følge med på alt som ble sagt fra stemmingen. Hun prøvde vel som vanligvis å skape masse PR for seg selv og det klarte hun i negativ forstand.
NRK, la aldri den dama slippe til igjen.
Og igjen, Gratulerer Maestro Rybak.

Anonym sa...

Her må det rulle hoder i NRK. Funket ikke mute knappen til producer? Props til Alex for fin kveld, synd NRK ikke fulgte opp.