torsdag 21. mai 2009

Endelig en seier

Så fikk Lillestrøm endelig en seier og jubler henrykt. Den måtte jo komme. Det lå liksom i kortene at det skulle skje mot Godset, selv om kampen ble spilt på Marienlyst, der Godset har vært vanskelig å slå. Lettelsen er utvilsomt stor i Lillestrøm. Nå har laget kontakt med lagene foran, en seier til, og LSK er med igjen.

Bodø-Glimt var nok også svært godt fornøyd etter 3-0 mot Aalesund. Og Rekdal kjefter som vanlig uhemmet når han har tapt. Viking var også sure etter bare uavgjort mot Godset 16. mai. I hjemmekampen mot Stabæk ble det også uavgjort, ikke minst takket være enda en tabbe av en keeper som noen merkelig nok mener bør få landslagsplassen. De må ha glemt at Myhres tabber som kostet Norge dyrt i den forrige kvalifiseringen Norge deltok i.

I Fredrikstad var det godt at Brann vant med to mål, slik at et tvilsomt Brannmål ikke ble avgjørende. Forstår ikke helt hvordan dommeren kunne se at en av Karadas-headingene var over linjen. Molde fortsetter å imponere. Full kontroll mot Tromsø, men seieren glapp da Tromsø utlignet på overtid. Keepertabbe der også, om ikke riktig så gedigen som i Rosenborgs kamp mot Sandefjord. Jarsteins tredje tabbe på rad, betyr nok exit landslaget for Jarstein, kanskje også som førstevalget i Rosenborg.

Start hadde nok håpet på seier over Odd, men måtte nøye seg med uavgjort mot Odd. Grenlandlaget spilte hele annen omgang med bare ti mann, og med litt flaks kunne de ha vunnet kampen. Odd-trener Fagermo har virkelig vist seg å få sving på klubben i sitt hjerte. Da han fikk jobben i Odd etter et par sesonger i Strømsgodset, uttalte han at dette var drømmejobben for ham, og det vises.

Vålerenga har utrolig nok ikke slått Lyn siden 1981, og klarte det ikke denne gangen heller. Uavgjort 4-4 mot Lyn i en meget underholdende kamp. Vålerenga klarer rett og slett ikke å slå Lyn og må fortsatt se langt etter tittelen ”Best i by’n”. Vålerengatreneren er misfornøyd fordi laget hans ikke vant, men burde være glad han fikk et poeng etter at Vålerenga fikk godkjent et offsidemål.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Når jeg leste tittelen på innlegget ditt ("endelig en seier") etter en uagjort-artikkel trodde jeg du var Lynsupporter.

Ha ha. Mednedrykkskandidat.

Anonym sa...

Her har du nok bommet på hvilken artikkel du linker bloggen din til. Den har INGENTING med artikkelen å gjøre. Sjekk nøye før du blogger neste gang. Håpløst at du ikke klarer det. Jeg lurte forøvrig også på tittelen "Endelig en seier" etter at det ble uavgjort mellom FC Lyn og VIF (som artikkelen handler om).

Oddbjørn sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Oddbjørn sa...

Til begge "Anonyme" ovenfor: Hvis dere hadde lest hele innlegget mitt, ville dere sett at jeg også kommenterer kampen mellom Vålerenga og Lyn.

Anonym sa...

dette var ikke Glimt sin første hjemmeseier, sjekk fakta før du blogger.

Anonym sa...

Det var i allefall vanvittig deilig med en Lillestrøm-seier i dag! Himmelfart... Det står respekt av LSK som har tatt motgangen med en sånn ro, med så mange unge gutter på laget. En robust klubb. Supporterne er norges beste i med- og motgang, det vil jeg si som objektiv analytiker. Og herfra går det bare oppover. 4. plass i år, gull neste år. Alltid gull neste år..nilsterje

Oddbjørn sa...

Beklager feilen om Bodø-Glimt! Visst har Glimt vunnet hjemme før i år. Feilen er rettet i innlegget.

Til Nils-Terje: Slik taler en sann supporter! Enig i at LSK har tatt motgangen på en fin måte. Men den store utfordringen kommer i neste kamp. - Så kan vi sikkert diskutere objektiviteten!