torsdag 9. oktober 2008

Stortingsrepresentant uten gangsyn

Stortingspresidenten måtte for en tid tilbake gripe inn overfor stortingsrepresentant Saera Khan (Ap) og stoppe betalingen av hennes telefonregninger. Årsaken var at telefonregningene var uvanlig store. Hun oppga først mange telefoner til familien i utlandet som grunn til de "litt høye" regningene, som kun kalte det. Senere endret hun forklaring: De høye regningene skyldtes ”i all hovedsak” at hun hadde ringt en soldatkjæreste på Forsvarets satellittelefon. Hun nektet å vise fram fullstendig dokumentasjon på regningene sine.

Nå viser det seg at heller ikke den siste forklaringen holder vann. Stortingsrepresentanten har rett og slett fart med usannheter. I går innrømmet hun at det er hyppig kontakt med spåkoner (!) som er årsaken til de skyhøye mobilutgiftene på skattebetalernes regning. Alle vet at dette er rådyre telefoner. En av spåkonene forteller at Khan ringte hennes for over 1100 kroner på én dag. VG opplyser at Khan i andre, tredje og fjerde kvartal i fjor ringte til sammen 793 ganger til såkalte «Spesialnummer EL-satelitt destinasjon». Telefonregningen for bare ett av disse kvartalene var på hele 48 000 kroner!

Vi står her overfor en ganske oppsiktsvekkende mangel på det gangsyn som må forventes av en person som skal ha et så viktig tillitsverv. Når hun nå trekker seg fra Oslo Ap's liste ved stortingsvalget neste år, gjør hun det eneste riktige.

1 kommentar:

Anonym sa...

OG DU TROR AT DET VIL SKJEE DE DEKKER HVERANDRE SÅ GODT DE KAN OG PÅ TOPPEN AV DET HELE SÅ FÅR DE HUKOMMELSETAP KAN IKKE HUSKE KAN IKKE OG KAN IKKE DET HØRER EN NESTEN DAGLIG