torsdag 26. mars 2009

Siste sportsnyhet

Dagbladet melder at Erik ”Panzer” Hagens bikkje er blitt borte. Det spekuleres i om den er bortført. ”Tragisk”, sier Drillo fra Frankfurt, der fotballandslaget trener før landskampen i Sør-Afrika.
Godt at vi blir oppdatert på de siste sportsnyhetene.
Oppdatering: VG vil ikke være noe dårligere når det gjelder sportsnyheter. Les den store nyheten om hvordan Drillos sjøstøvler er fornyet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ett lite sitat fra Drillo var nok til å lage denne saken.
Sykt bra journalistikk ;)

Anonym sa...

Denne bloggen syntes jeg oppsummerer saken bra....

http://www.canalplus.no/2008/blogg26-arve-fuglum.aspx

Liv-Marit sa...

Denne saken er jo kjempeviktig! Vi trenger å vite absolutt alt om sportsutøvere. Hvordan de har sovet og hvordan føler seg om morgenen, privatlivet deres. Støvlene og hunden til Driloo. Alt. Sport er jo det absolutt viktigste vi driver med i Norge!

Anonym sa...

Man kan vel også si det blir stadig mer inkonsekvent, selvreferanse tatt i betraktning, dersom bloggere kommenterer slike saker fordømmende. Bloggene blir en del av det store systemet for å generere trafikk til nettsider. Jo mer uvesentlig sport som kritiseres, dess mer likner bloggen objektet for kritikken...

Anonym sa...

Ikke enig med siste kommentar. Logikken i innvendingen blir at ingen bør reagere. Kan ikke skjønne at det skulle bidra til å få slutt på denne tøvete journalistikken.