mandag 9. mars 2009

Litterære utblåsinger

En kan jo ikke annet enn å bli imponert over forlagenes og medierådgivernes evne til å skape blest om kjendisenes litterære utblåsinger. Nå er det Ingunn Yssens tur, og senere i år (trolig før stortingsvalget) kommer Karita Bekkemellem. Begge har mye å ”hevne”, og hevnen er sikkert søt – for ikke å si økonomisk innbringende. Skjønt, det er ikke usannsynlig at folk ikke gidder å kjøpe disse bøkene, rett og slett fordi man er lei av personlige krangler og utblåsinger i full offentlighet og avsløringer av typen ”Jeg ble nektet å le” (!). - LO er ferdig med Yssen-saken, sier LO-lederen. Det burde Yssen også ha vært. Men Ap-folk er bekymret for hva Bekkemellem kan komme med. De er redd hun skal kaste skitt på Stoltenberg. Kanskje med god grunn. Skittkasting er jo blitt et kjennemerke for frustrerte politikeres bøker. Kanskje blir Bekkemellems bok et unntak?

5 kommentarer:

Dan Aksel sa...

Dette er to kvinner som på hver sin kant har kommet dit de er på grunn av deres evne til å herske med tunga.

Liv-Marit sa...

Lurer på hvor mye sympati Yssen får, men hun har nok behov for å blåse ut. Det er flere som lurer på hvorfor dette dras opp nå når de fleste hadde glemt saken.

Bekkemellem er ikke ferdig med dette, hun har nok timet utgivelsen til valget. Hun ble ofret for å få inn Manuela O.i regjeringen, og det tror jeg Karita sent vil glemme.

Anonym sa...

Denne bokutgivelsen - og tilsvarende som måtte komme er direkte pinlig !Men,nå kan jo disse, mine medsøstre, få sjansen til å vise hvor stødige, sterke, samfunnsbevisste og engasjerte de virkelig er ! I full offentlighet med media på slep oppfordres de herved til å donere det de tjener på hevnaksjonene sine til våre medsøstre i alle aldre - i Gaza, i Afghanistan, i Darfur,i India osv. osv. Rett ryggen og reis dere for kvinner og barn som virkelig LIDER !- av alt annet enn såret stolthet !

Anonym sa...

Ja, man må nu få lov til at spørge: Når skal disse kaklehønene i norsk uffentlighet, som Yssen, Bekkemellem, Siv Jensen eller Ahmed Rassemussen osv slutte å kakle? Enten så er det en eller annen hijab eller BH eller et skjørt eller en eller annen mobbefølelse eller en eller annen annen uhumskhet som disse frigjorte kvinner føler seg så forferdelig provoseret av. Er det ikke en eller annen hane som snart kan komme seg ut på banen og lære disse selvopptatte og udannede kvinner å holde kjeft?!

Anonym sa...

Nei la dem holde på, dette er god underholdningsverdi. De røsker også opp i gamle, trege systemer og får folk engasjert. Veldig bra spørr du meg. De fleste nordmenn har over flere år vært politisk passive, og politikerene har fått turet frem uten at velgerne har giddet og løfte et øyenbryn, kansje dette er en vekkelse.