fredag 6. februar 2009

Lett å si se enig

Per Kristian Foss skal ha gjort det klart at han svarer ja hvis Høyre ber om å bli partiets statsministerkandidat. At han i det hele tatt får et slikt spørsmål – og at han endog svarer ja på spørsmålet – viser vel tydelig nok at mange i Høyre ikke ser på Erna Solberg som en god nok statsministerkandidat, eller kanskje rettere: at Per Kristian Foss er en mye bedre kandidat.

Om det er det lett å si seg enig. Det er naturlig nok ikke Erna Solberg.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hverken Foss eller Erna representerer noe nytt i forhold til hva vi erfarte fra Bondevik 2 regjeringen. Bondevik 2 regjeringen var jo en gedigen nedtur for oss som håpet på at Høyre skulle få til noe. En reprise er uaktuelt. Som personer opplever jeg begge som drepende kjedlige. Nepper særlig egnet som 'stemmeagn'.

Anonym sa...

Tror du tar feil Kalle. Høyre vil være best tjent med Foss som statsministerkandidat da den jevne nordmann liker ham bedre enn Solberg. Hun er drivende dyktig politiker, men har dessverre ingen appell hos folk flest, mange skjønner ikke hva hun sier fordi hun ikke bruker et rett på språk slik som Stoltenberg og Hagen. Synd for Høyre, men sant.
Foss snakker mye klarere, dessuten er han etter min mening den beste høyrepolitikeren på stortinget. Det er bare i byrådet det finnes hans make i Høyre mener nå jeg.
Tror vel uansett det fortsetter med rødgrønt alternativ etter valget, dette fordi den ikke rødgrønne politikersiden er todelt. Det er 3 typer politikk i Norge, rødt, lyseblått og mørkeblått (og de mørkeblå kan ingen samarbeide med fordi de ikke vil fire på noen av sine kampsaker). I tillegg har vi de grønne som vingler frem og tilbake som det passer dem. Tror noen virkelig at Sponheim ikke kommer til å støtte Jensemann etter valget i stedenfor Erna? Venstrevelgerene kommer til å få seg et sjokk etter valget om de trodde en stemme til Venstre ville være med på å sikre et sentrumssamarbeid. I Venstre er det ikke demokrati, der bestemmer Sponheim, det burde folk ha fått med seg nå!

Hilsen AC/DC

Anonym sa...

Hvis en politiker skal lykkes i 2009, må han/hun ha appell til folket. Denne faktoren er totalt fraværende hos Erna Solberg. Hun argumenterer sikkert godt nok for egne partifeller; de vet jo hva de skal lytte etter. Men når man er ute etter nye velgere, må man ha en person som vekker interesse hos disse. Erna Solberg er definitivt ikke en slik person! Per-Kristian Foss, derimot, han har utstrålingen.

Anonym sa...

"Gammelstalinistene" i Høyre er overmoden for utskifting.
Tillat nye og dyktige medarbeidere å komme opp og frem. Enn så lenge vil Høyre trolig fortsatt bli en minoritet målt opp mot det dette partiet en gang var.
Erfaringene i fra "Bondevik I og II" er egnet til å skremme vannet av meg som gammel høyrevelger.
Nei takk til både Erna og Foss!