torsdag 30. april 2009

Lillestrøm sover godt

Lillestrøm har spilt sju seriekamper og har ennå ikke vunnet. Med tap mot Brann konsoliderer laget plassen på bunnen av tabellen. Huseklepp var i storform gjestene fra Romerike fikk bank. Med sin andre seier på noen få dager jumpet Bergenslaget opp fra tabellbunnen til ni poeng og sjuende plass på tabellen.

Lillestrøm står fortsatt med bare tre poeng. Mindre rutinerte klubber ville antagelig ha fått panikk, med sparking av treneren som forutsigbar konsekvens. Men Lillestrøm holder hodet kaldt. Ledelsen har gitt klar beskjed om at treneren sitter trygt, og Henning Berg selv sover godt om natta. Det skal mer til for å få oss til å skjelve i buksene, sier han. Med slike holdninger kommer nok poengene. Det er fortsatt ca 70 poeng å kjempe om. Men både Berg og laget hans bør nok snart våkne.

Les også: VG - VG - DB

4 kommentarer:

Arnfinn Pettersen sa...

Nei. Nei, nei, nei. Måtte de sove lenge ennå. Den nullen først i resultatlisten er altfor vakker til å fjerne den.

Rykke ned, rykke ned, rykke ned!

Mikke sa...

At klubbledelsen sier at treneren sitter trygt er strengt tatt ikke et uttrykk for at treneren sitter trygt. For å unngå slitsomme spekulasjoner sier klubbledelsen ALLTID at treneren sitter trygt - helt til han plutselig er løst fra kontrakten på et sent kveldsmøte der dørene blir lukket og medlemmer i styret haster ut dører mot parkeringsplassen i håp om å unngå tv-kameraene.
Nådeløst, brutalt - og iblant korttenkt av en klubb i panikk, poengnød - og høyst trolig sterk pengeknipe. De lagene som rykker ned etter denne finanskrisesesongen må gjøre dramatiske ting med budsjettene sine for å tilpasse seg markedet i 1.divisjon.

Jeg tror Henning Berg sitter trygt et par måneder, men sier Lillestrøm at han sitter trygt i august, med fortsatt bunnplassering, da vet vi alle at unge Berg ikke på noen måte er trygg.

Liv-Marit sa...

Jeg har aldri forstått denne paniske trenerdiskusjonen etter et par-tre tap. SÅ vidt jeg minnes har de største suksessene i norsk klubbfotball kommet fra lag med stabile trenerforhold, feks RBK under Eggen.

Det blir alt for lettvint å rope på trenerskifte. Det fritar jo også klubben fra å ta diskusjonen om prestasjoner.

Det morsomme er når vi ser klubber som sliter bytte trener. (Feks Røsler og Nordlie).

Nu blir alt så meget bedre.

Anonym sa...

http://fotballbloggen.vgb.no/