onsdag 29. april 2009

Fra frykt til glede

Etter at tabloidene nå i flere dager har skreket opp om influensasvineriet og brettet ut det ene skrekkscenariet etter det andre, har VG funnet ut at vi trenger litt oppmuntring. De har funnet en professor som bringer gledesbudskapet: Glem svineinfluensa og nyt livet! Ettersom det er en professor som sier det, får vi vel gjøre som han sier. - Men legene hamstrer Tamiflu, skal vi tro Dagbladet. (Men skal vi det?)

Oppdatering: Men i Egypt har i hvert fall grisene liten grunn til å glede seg. Der i landet har myndighetene beordret alle griser til skafottet.
Men etter at VG presenterer et gladere budskap, må naturligvis konkurrenten Dagbladet gå til den motsatte ytterlighet med et kjempeoppslag om at "nordmenn vil dø av svineinfluensaen" (som bør få det originale navnet ”nyinfluensaen”, mener USA og EU).

Se også: DB

2 kommentarer:

Anonym sa...

At VG og Dabladet skrev alle symptonene ti influensaen, og at vi måtte passe oss var bare tull, på den måten blir det utrolig mange med psykisk svineinfluensa, bare innbilling. Det går over, vent og se.

Anonym sa...

Egyptiske myndigheter misbruker bare situasjonen på gjøre det enda vanskligere å være kristen i landet. (Dvs å presse fram konverteringer)

Ca 10% av befolkningen er koptiske kristne og det er disse som eier griser i landet. Disse har i alle tider vært utsatt for diskriminering, som religiøse minoriteter ofte blir.

Dette har ingenting med helse å gjøre, det har alt med religion.