søndag 19. april 2009

Molde imponerer

Molde fortsetter å imponere. Laget viste styrke da det snudde Stabæks ledelse ved pause til 3-2 seier på bortebane. Dermed topper laget fra rosenes by tabellen. Ellers sluttet alle de øvrige kampene uavgjort. Poengdeling mellom Brann og Vålerenga var vel det en kunne vente. Uavgjort mellom Tromsø og Lillestrøm og mellom Aalesund og Start var heller ikke overraskende. Godset burde ha tatt alle poengene mot Lyn hjemme, men hadde ikke marginene med seg og måtte nøye seg med uavgjort. Det betyr bunnplass på tabellen.

I likhet med forrige runde opplever vi også i denne runden sutrete trenere. Odds trener klager over banen på Lerkendal etter kampen mot Rosenborg. Sandefjords trener klager over en dommer som han påstår var bortedommer i kampen mot Bodø-Glimt, og Aalesunds trener skjeller ut en innbytter han selv satte inn på laget i kampen mot Start. Pussig at Rekdal ikke har lederegenskaper gode nok til å forstå at den slags tar man med spilleren i lukket rom og ikke for åpen mikrofon?

Trenerne burde nå besinne seg og opptre som ledere. All denne sutringen etter kampene burde de holde seg for gode til.

Oppdatering: Nå reagerer både andre trenere og styret i Aalesund på Rekdals ubehøvlede opptreden, og godt er det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, det er altfor mye sutring og bevis på dårlige ledere i norsk fotball. Elementær kunnskap om ledelse ser ut til å være mangelvare i flertallet av klubbene, og sutring på egne spillere, dommere eller gressmatter er hva jeg forventer av smågutter på Norway Cup...Men selv de holder seg ofte for gode til det...