fredag 12. juni 2009

Uklok kuvending

I går gikk menighetsrådet i Islamic Culture ut og sa at imamen i Drammen som er siktet for vold mot barn, ville bli permittert inntil videre. Det var en klok avgjørelse. I dag melder moskeens styre at imamen likevel ikke skal permitteres. Moskeens styre mener det blir feil å permittere Nabi siden beskyldningene mot ham ikke er bevist.

Her har styret etter min mening foretatt en uklok kuvending. Religiøse ledere er i aller høyeste grad avhengig av full tillit, ikke bare blant sine egne, men også i samfunnet som helhet. Når en religiøs leder blir utsatt for rettsforfølgelse, er det derfor klokt å tre ut av tjenesten mens saken pågår. Dette helt uavhengig av om man mener seg uskyldig i det man blir anklaget for. Det burde styret for moskeen ha forstått, hvis imamen selv ikke forstår det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Send alle muslimer ut av Norge
Utrolig at Staten ikke har kontroll
oner Islam Cultura Center.I følge
Koranen er alt lov selv mord.Barna blir hjernevasket på Koranskolen.Muslimer er farlig for Norge.Advokat og Venstre Politikere
Adja Rapid so er muslim taler dem rett i mot.Han er en tøff man som
setter seg og familien i livsfare.
Norge må kutte støtten til Koranskoler i Pakistan.Jenter får
ikke gå på skole.Fra Norge får skolene 80 milioner i året.Forstå
det den som vil.


Jill

Munich Machine sa...

Jeg sjekket med en britisk Sharialov webside og der står det fra 2007 :

Fatwa about Children who do not pray
June 29, 2007 · No Comments

Children Who Do Not Pray
Question:

What is incumbent upon the family regarding children who have abandoned prayer?
Answer:

If they have children who do not pray, then it is incumbent upon them to compel them to pray, either by speaking to them and ordering them, or by beating them, according to the words of the Prophet (sallallaahu ‘alaihi-wasallam)
”And beat them if they do not do it by the age of ten .”

Og det er flere fatwaer som sier det samme. Alt står i Koranen og ingen menneske kan endre på Islam al sharia, for det er navnet på religionen.

Så derfor går moskeen inn og støtter denne mannen, de ser seg ikke underlagt norsk lov på dette.

For det finnes flere fatwaer som sier at hvis det er mulig skal Sharia komme først og det er hva de prøver på her.

Anonym sa...

Jeg er 36 år, norsk mor og norsk far, ingen født utenfor norge. Konverterte til Islam for 20 år siden. Hvor vil dere jeg skal flytte? Fra trøndelag til ......?

Anonym sa...

til deg som konverterte til islam:skjonner ikke at du frivillig drar paa deg et slik handicap-det er jo rene tvangsneurosen.flytt til et muslimsk land da vel.i saudi-arabia er det jo bare idyll. hilsen clawdia