onsdag 3. juni 2009

Man har sine problemer

Den tidligere landslagskeeperen Erik Thorstvedt sitter i Stavangers lokale EM-komité for et eventuelt EM i fotball i Norge. Nå frykter han at ølprisene i Norge kan ødelegge Norges sjanser til å bli EM-arrangør i fotball. ”De norske ølprisene er en stor utfordring, for å si det rett ut. Det konsumeres jo litt under disse mesterskapene, og de aller fleste som kommer er ikke veldig rike”, sier han, og føyer til: ”Det ville vært glimrende om ølprisene kunne blitt subsidiert på et eller annet vis.”

Noen ganger er kommentarer unødvendig.

4 kommentarer:

Kurt Åsmohaugen sa...

Nei, nettopp her trengs det kommentarer fra deg. Det sier seg ikke selv hva DU mener...

Det finnes ingen fasit på Thorstvedts innlegg. Halvparten er FRP-ere som elsker billig øl, mens den andre halvdelen er ølhatende KRF-ere...!

Så - kom med din kommentar!

Oddbjørn sa...

Det må jeg si var en meget forenklet oppfatning både av Frp-ere og Krf-ere!
Men jeg kommenterer gjerne jeg. La meg si det slik: Hvis det tildeles en pris for årets tåpeligste uttalelse, bør Thorstvedt være en sterk kandidat.

Harm sa...

Synes uttalelsen til Thorstvedt var veldig ærlig. For mange av de som kommer på et eventuelt EM er drikkingen minst like viktig som fotballen, å si noe annet er naivt.

Skal Norge klare å trekke til seg nok mennesker hjelper det litt om øl ikke koster like mye som et lite huslån.

Anonym sa...

"For mange av de som kommer er drikkingen minst like viktig som fotballen"..hehe - disse publikummerne hadde det vært greit å slippe. Eller kanskje det hadde vært greit å slippe hele arrangementet..??