onsdag 12. august 2009

Smak av gamle Drillodager

Endelig fikk det norske publikumet en god Ullevålopplevelse og en smak av gamle Drillodager på landslagsarenaen. Nydelige scoringer og flott Hoseth-come back. Et skotsk lag som var overbevist om at nå skulle playoff-plassen sikres, ble ydmyket og sendt hjem med fire baklengs. Og det skulle vært fem. Hvor linjedommeren var hen da Carews avslutning tydelig passerte målstreken, kan en bare undre seg på. Heldigvis fikk dommertabben ingen betydning. Kampen var for lengst vunnet.

Kanskje kan en si at skottene var litt uheldige som måtte spille det meste av kampen med ti mann. Skjønt, det var nok scoringen på frisparket til John Arne Riise, som ble avgjørende, ikke utvisningen. Men utvisningen var helt korrekt. Dommeren, som ikke akkurat var den beste vi har sett, skal ha ros for at han i hvert fall slo ned på holding i trøya. At en forsvarsspiller gidder å protestere når han nærmest river skjorta av Carew, er latterlig.

Nå lever VM-håpet, selv om det fortsatt er ganske syltynt. Skulle Norge klare 2. plassen, er det mye som tyder på at vi likevel ikke får playoff-kamp fordi vi blir dårligste gruppetoer. Men det er lov å håpe etter en dag som denne, selv om optimismen kanskjer er vel stor hos noen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

En flott kamp av landslaget, og det er fantastisk at Drillo satser på spillere som er i form.

Dette skrev jeg før kampen:

Drillo viser med dette at folk har ikke klippekort på landslaget. Det var en tendens med Hareide at de samme spilte hele tiden, selv om de gjorde det dårlig, men slik er det ikke med Drillo. Erik Huseklepp og Magne Hoset er to personer som har imponert i norsk eliteserie i år, og da er det klart de skal få prøve seg på landslaget.

Du kan sjekke ut bloggen min her: www.nyhetsblogg.wordpress.com

Anonym sa...

Etterpåklokskapen lenge leve;)