søndag 23. august 2009

Ikke ta noe for gitt

Seks strake tap ble til sju for Vålerenga. Det hjalp ikke at Vif både utlignet og tok ledelsen i 1. omgang. Stabæk scoret to ganger i 2. omgang og vant 3-2. Det er nesten utrolig at Vif med sine store ressurser kan gå på en slik tapsrekke. Jeg skal ta støyten, sier Martin Andresen, som kritiserer pressen. Voksent gjort – og mer enn hva andre ansvarlige i Vif gjør. Han vil ikke trekke seg, synes det ville være feigt.

Ikke ta noe for gitt når det gjelder norsk toppfotball, kanskje bortsett fra Rosenborg da. Lyn er dømt nord og ned, men banker Start så det riktig smeller. Fire flotte mål mot Kristiansandlaget, som var fryktelig svake. Seieren bidrar til å gjøre nedrykkstriden enda mer spennende. Også Bodø-Glimt vant. Hva som går av Viking, kan en undre seg på. For bare noen dager siden slo de tabelltoer Molde. Så ryker de på tap mot nedrykkskandidat Bodø-Glimt og Rösler avskriver medalje. Glimts seier passet Strømsgodset svært dårlig etter nok et bortetap, denne gangen mot LSK lørdag. Nedrykksplass ble resultat, mens Glimt krabbet opp på sikker plass, så lenge det varer.

Odd vant igjen. Denne gangen 1-0 mot Tromsø hjemme. Og hvem scorer? Kovacs selvfølgelig. Ungareren har fått mye pepper for sin omstridte scoring mot Brann, men ser ikke ut til å la seg forstyrre. Han gir ”assists” og scorer selv og er gull verdt for Odd. Nå satser Odd – om ikke på gull – så i hvert fall medalje. Molde hadde ingen problemer med å tukte Aalesund og vant komfortabelt. Men tapet mot Viking i forrige runde kan koste dyrt, for RBK lot ikke sjansen gå fra seg. Fredrikstad måtte tåle tap på hjemmebane, som nå er på kvalikplass, og RBK cruiser mot seriegull, skriver VG. Etter alt å dømme får avisa rett.
Oppdatering: Brann er lik seg selv. Etter seks strake hjemmeseire, ryker laget på tap mot Sandefjord. Klarte ikke en gang å score mot Sandefjord. Brann blir i likhet med Vålerenga for mye oppskrytt.

1 kommentar:

Bjørvik sa...

Nå har vi i Sandefjord one hell of a goalkeeper og. Men ekstremt mye flaks har vi og!
Brann fortjente å vinne, men vi har Bugge i mål og gudene smiler vår vei!

:)