fredag 31. juli 2009

Går slikt virkelig an?

Ikke bare gjorde Berit Kjøll en dårlig jobb som statens representant i Aker-Holdingstyret i den berømmelige Akersaken. Nå kommer det fram at hun hyret inn et kommunikasjonsbyrå til å hjelpe seg i møtet med mediene under de ukene striden pågikk. Regningen for tjenestene kom på smått 740.000 kroner! Aker Holding nekter å betale regningen. Dermed sender hun den til staten.

Jeg blir nesten målløs. Går slikt virkelig an? Hun har altså bestilt tjenestene uten å ha klarert med noen hvem som skulle betale. Hun har åpenbart ikke gått til Aker Holdning, og det er klarlagt at hun heller ikke sørget for klarsignal fra departementet. Jeg er enig med Krf’s storingskandidat for Akershus, Knut Arild Hareide, som sier til TV2 at det på denne bakgrunn er liten grunn til at skattebetalerne skal dekke disse kostnadene.

3 kommentarer:

Liv-Marit sa...

Enig.

CaT sa...

Som å se egne tanker rundt saken..! Skammelig av Kjøll og en SELVFØLGE at hun betaler dette av egen lomme dersom fullmakt til å innhente slik hjelp ikke forelå.

Dersom Frischs argumentet om at "journalistene ikke klaget" skal holde mål, foreslår jeg at nevnte yrkesgruppe deler regningen!!!

Synve sa...

100% enig. Ble opprørt da jeg leste denne saken, ikke minst over beløpet.

Synes også ellers det virker som flere statlige ansatte/organ bruker overdrevent mye penger på all slags informasjons-/kommunikasjonsrådgivere.