søndag 28. mars 2010

Kjempeflott

Overraskende tabell etter tre serieomganger. Jeg synes det er kjempeflott at lag som er forhåndstippet (også av meg!) blant de dårligste, hevder seg i toppen så langt. Både Aalesund og Strømsgodset står med sju poeng. Unggutta i Godset ordnet opp i 2. omgang, og sendte atter en gang Viking hjem fra Drammen uten poeng. Litt av nedtur for Viking, som rundspilte Brann i forrige kamp. Men det er antagelig flere enn Viking som kommer til å erfare at det skal bli vanskelig å vinne på Marienlyst. Mye tyder på at det kan være noe i påstanden om at Godset er laget med mest mest potensial.

Aalesund skal heller ikke bli lett å slå på hjemmebane. Hønefoss derimot, lever opp til tipset om at det blir tøft å klare seg i Tippeligaen. 6-0 tap mot LSK, null poeng og en fryktelig målforskjell, er ikke akkurat lystelig for det nyopprykkede laget fra Ringerike. Kongsvinger står også uten poeng, mens Haugesund røk på tap mot Odd, og er i ferd med å innta en tabellplass de fleste har forventet. Den største negative overraskelsen så langt er imidlertid Molde. Ett poeng etter tre kamper er ikke imponerende av et lag som aspirerer til topplass. Nå mangler det bare at Sandefjord slår Brann i Bergen i morgen. Det kan meget vel skje. I det hele tatt har de forventede ”topplagene” skuffet så langt. Den forestillingen Rosenborg og Vålerenga viste på Ullevål var ikke gullkandidater verdig. Martin Andresen bør rette oppmerksomheten et annet sted enn å skylde på banen.

3 kommentarer:

Grøndalen sa...

"Martin Andresen bør rette oppmerksomheten et annet sted enn å skylde på banen."
Så du i det hele tatt banen? Det var jo umulig å sende en ball langs bakken, så dårlig som den var er det ikke rart at det er dårlig spill og lite sjanser.

Anonym sa...

VIF-RBK var en forferdelig dårlig kamp. Jeg kom til ca 2-3 i målsjanser, og banen var en dårlig vits. JEg er litt overrasket med tanke på at Ullevål har brukt flere millioner ekstra for å sikre seg en flott matte. Lurer på hvordan de pengene egentlig ble brukt.
Nå skal de vist bruke enda mer på å bytte ut 40% av gresset, som også er påvist "dødt"...
Jeg er ingen tilhenger av kunstgress, men hvis tippeligaen skal foregå fra Mars til Oktober, så ser jeg få andre utveier....

Det er vanskelig å se klare gullkandidater foreløpig, men jeg ser at VIF, AaFK og TIL er de gjerrigste lagene så langt. ODD, LSK og AaFK er de som scorer mest.
Er veldig spent på om AaFK klarer å holde seg i toppen i 10 runder, klarer de det er de med i medaljekampen for alvor!

Oddbjørn sa...

Til Grøndalen: Dårlig bane og dårlig vær kan ikke en trener gjøre noe med. Det kan kan gjøre noe med, er eget spill. Han kan f eks legge opp til mindre spill langs bakken når dekket er dårlig. Alt annet enn fokus på eget spill blir dårlige unnskyldninger.