onsdag 6. mai 2009

Fortsatt i vinnermodus

Start er fortsatt i vinnermodus, og LSK fortsetter tapsrekka. LSK ble knust i Kristiansand. Lite lystelig situasjon for LSK, som kanskje trenger et nedrykk for fornyelse. Stabæk det samme. Hjem fra Aspmyra med nytt tap mot Glimt og i tabellbunnen sammen med LSK. Klanen stilte krav om seier borte mot Molde, og fikk det, med god hjelp fra Moldekeeperen. VIF ga Molde en smell, men friskmeldes ikke. Dermed overlever kanskje Martin Andresen likevel. Men forventningene til ordningen med Martin Andresen og en hel skokk med trenere, som ble lansert med brask og bram, var alt for store.

Godset fikk en hardt tiltrengt seier, og hele Drammen gleder seg. Aalesund ble sendt hjem uten poeng. Godt for Godset, som trengte poengene mer enn Aalesund. Men trener Rekdal viser slett holdning og klager over dommeren. klager over dommeren. Sandefjord vant igjen. Viking ble sendt hjem med tre baklengs i sekken. Godt gjort av Sandefjord. Rosenborg klarte bare uavgjort mot Lyn, men ettersom Molde tapte, er tabelledelsen klar nok for RBK.

Men det store samtaleemnet er en norsk dommer i London. Det ser ut til at han ikke var helt heldig med sine dommerbeslutninger.

Ingen kommentarer: