lørdag 16. mai 2009

Det store sykkeltalentet

I skyggen av den store oppmerksomheten rundt sangfestivalen i Moskva opplevde vi i går en av de virkelig store prestasjonene i norsk idrett dette året. Etter at han dagen før hadde vunnet spurtoppgjøret om 2. plassen i etappen, presterte den unge norske sykkelrytteren Edvald Boasson Hagen å vinne en etappe i det store sykkelrittet Giro d'Italia. Sykkelekspertene er over seg av begeistring, og betegner ham som en gavepakke til norsk sykkelsport. Antagelig forstår vi knapt her i landet hvor stort det er å vinne en slik etappe i sykkelsporten. Skjønt, Thor Hushovd og Kurt Asle Arvesens prestasjoner de siste årene har lært oss litt om det. Og nettopp disse to vet å verdsette prestasjonen. De er samstemte om at de aldri har sett en bedre rytter enn Edvald, alderen tatt i betraktning.

Alle som er interessert i sykkelsporten her i landet har store stunder i vente.

DB VG: Ny andreplass

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gutten har jo et talent i Wilmann-klassen!

Anonym sa...

Willmann-klassen??

Oddbjørn sa...

Regner med at første "Anonym" sikter til den norske sykkelrytteren Jostein Wilmann, som på slutten av 1970- og begynnelsen av 1980-tallet hevdet seg bra som profesjonell syklist.

Anonym sa...

Skjønner ikke helt poenget med denne type blogger, kun en oppsummering av hva andre har skrevet...

Oddbjørn sa...

Hver sin smak. Jeg har mange lesere som sier de setter pris på slike oppsummeringer.

Ingar sa...

Fortsett med oppsummeringene dine, Evenshaug! Du skriver godt, og jeg har mange ganger fått en aldri så liten tankevekker ved å lese bloggen din. :-) Jeg kommer til å fortsette å lese i bloggen din - sånn av og til. :-)

Oddbjørn sa...

Takk for det, Ingar. Hyggelig sagt av deg!