onsdag 2. juni 2010

Send nissen hjem

Noen mennesker er åpenbart villige til å gjøre omtrent hva som helst for å få oppmerksomhet. Den tåpelige nissen som fant det for godt å hoppe opp på scenen midt under den spanske artistens framførelse av sitt Grand Prix-bidrag, er en av disse. Hva som skulle være så ustyrtelig morsomt med denne mannens såkalte ”stunts”, er uklart for meg. For min egen del finner jeg det ikke morsomt i det hele tatt, bare tåpelig.

Men mediene hopper på, og mannen får akkurat det han søker – oppmerksomhet i bøtter og spann. Jeg forstår godt at politiet er irritert på mediene som bidrar til at mannen fortsatt oppholder seg i landet, etter alt å dømme for om mulig å foreta nye ulovligheter. Så vil sikkert noen si at jeg ved å skrive dette bidrar til å gi ham ytterligere oppmerksomhet. Men mitt poeng er: Stabssjef Johan Fredriksen i Oslo politidistrikt sier til VG utlendingsloven gir grunnlag for å utvise mannen. Støttes! Send nissen hjem. Jeg vil ikke savne ham.

12 kommentarer:

Chaching sa...

Du er for gammel for å ha humor tydeligvis.

Oddbjørn sa...

Da er vel du ung nok da, skjønner jeg. Mangt morer de små.

Martin sa...

Synes det er bra du ser at du gir han mer oppmerksomhet ved å skrive dette. Hva jeg ikke forstår er hvorfor du ergrer deg så mye over dette. Han har aldri satt sitt eget eller andres liv i fare, og da jeg er enig i bøteleggelse av hendelsen i melodi grand prix synes jeg dette er en stor overdrivelse som nærmest virker patetisk. De farlige menneskene er hva fokus burde være på, og å sløse tid og krefter på slikt bare øker oppmerksomheten rundt personen.

Anonym sa...

Politiet burde heller bruke ressursene sine på å utvise visse andre personer som i noe større grad representerer en trussel mot landets sikkerhet. Noe som kommer på hvem jeg tenker på? :-)

Denne Jimmy Jump er helt ufarlig

Det som er farlig er vel heller at politistaten tar seg til rette og arresterer noen på DETTE grunnlaget.

Det er det farlige her.

Ingrid sa...

Verden er gått av skaftet. All menneskelig fornuft er erstattet av kontrollhysteri på alle felt. Jimmy Jump viser på en eminent,humoristisk måte at Mennesket aldri kan styres lik en marionettedokke av noe system selv om alle verdens diktatoerer, kontrollfreaker, statsterrorregimer og sikkerhetssystem forsøker å tvinge subjektet til å gjøre hva DE vil.Jimmy Jump er ingen fare, men en påminnelse om Menneskets grunnleggende suverenitet i forhold til kontrollsystemer. Når vi ser Israels syke kontrollhandlinger der mennesker slaktes ned som umælende får uten verdi, og verdenssamfunnet lar dem få ture fram i PRAKSIS selv om de uffer og ojer seg, er det KUN enkeltindivders suverene handlinger som overhodet kan gi noe håp for fremtiden. Styrer og ledende personer/regimer verden over gir oss intet håp, bare motløshet over deres handlingslammelse ovenfor regimer som overgår komiske Alis løgnaktige propaganda. Tenk om vi alle hadde våget å hevde vår egen subjektive frihet ala Jimmy Jump!

Tor Øyvind Westbye sa...

Jimmi Jump er bare en forfengelig narssisist. Han får en high av å se seg selv på tv. Evensaug har dermed helt rett: Send nissen hjem!

Chriss sa...

Gå å syt, folk uten noe som helst humor lever et kjedlig liv tipper jeg.. Polisen sender en ufarlig man fra barcelona på glattcella pga han eventuelt kanskje kaster et barca flag på kongen eller for all del steller seg foran han foran media, nei og nei kongen dæver nok av detta, nei verden er syk og det er vanligvis de med litt større "status" som er de værste.. trussel haha, fordi?

ps. nissen? det er en katalansk lue ikke nisse lue

Anonym sa...

Pussig hvor provosert enkelte blir av at ikke alle synes denne spanske nissens selvopptatte påfunn er fryktelig morsomt.

Anonym sa...

telenor har vel lært noe?
ikke betal flere millioner for sekunder med logo visning.
gi han en skjorte med logo på og betal boten. 15000.- ? ler meg ihjel, trodde det kostet masse masse penger for pr i beste sendetid

Richard Hode sa...

Han er et ekte, in-your-face rasshøl, en innbilt "artiste." Jeg møtte mange sånne i gatene i Paris. Spark ham ut.

Loyd sa...

brøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøl

norge er et morsomt land!


forskjellen på jimmy hopp og en super hardcore kriminell er enkel.

jimmy gjør ikke noe mere ut av det, men når det handler om alt for kriminell/e så tørr ikke gripe inn uten vidre!

da drar de politikerne inn i bildet, for de har jo tross alt en familie!


D

Anonym sa...

haha, gamle mann uten sans for humor
han gjør jo ikke noe som skader andre så hvorfor sende han ut?