torsdag 24. juni 2010

Så fikk vi moroa

Da Italia for noen dager siden bare klarte uavgjort mot New Zealand, skrev jeg på bloggen min at det hadde vært moro om Italia ble slått ut. I dag opplevde vi moroa. Lilleputten Slovakia vant fullt fortjent over de overbetalte stjernene fra Italia, som hulket seg ut av stadion. Italia var utrolig dårlige. Jeg vil ikke savne dem. Tvert imot synes jeg det er helt flott at nye nasjoner kan slå lag som ekspertene synes å mene det nærmest er en selvfølge skal gå videre. Nå er begge finalistene fra forrige VM ute allerede etter gruppespillet, og det er greit nok.

Som nordbo burde en vel ønske Danmark videre, men ikke når de viser så dårlig spill som vi har sett i dette VM. Japan vant en fullt fortjent seier, og sendte Danmark hjem. Heller ikke de vil bli savnet. Endelig fikk vi se flotte frisparkmål. Japanerne satte inn to perler av noen mål. Det skal bli morsomt å se Japan mot Paraguay i åttendedelsfinalen.

Nederland hadde små problemer med Kamerun og må fortsatt regnes med blant favorittene i dette VM, men det skal vel godt gjøres å hindre at et sør-amerikansk lag tar kaka til slutt, hvis ikke Tyskland-maskinen maler seg fram til finalen da. I så fall er det vel duket for et nytt mesterskap til Tyskland.

1 kommentar:

Anonym sa...

Her ser man at Europa ikke er dominerende i fotball lenger heller. Asia og Sør-Amerika har tatt over, slik de gjør mer og mer økonomisk. I neste fotball VM er Kina sikkert et av topplagene.