lørdag 1. mai 2010

Godset foran Vålerenga

I forrige serierunde banket Vålerenga Odd 6-1, mens Godset tapte 4-0 mot Brann i Bergen. Det skulle bety lett match og klar seier for Vif mot Godset. Martin Andresen mente kanskje å psyke ut Godset med sin uttalelse for et par dager siden om at bl a Ålesund og Godset etter hvert ville falle nedover på tabellen. Det kan godt tenkes det vil skje, men kanskje det også vil gjelde Vålerenga? I hvert fall ble det ingen poeng på Marienlyst. Ikke noe lag, og kanskje aller minst Vålerenga, kan regne med seier mot Godset i Drammen. Og det skyldes ikke bare en god keeper. Godset har ikke tapt poeng på hjemmebane på ti kamper, og den første av disse ti kampene var nettopp mot Vif i fjor, da Oslolaget ble sendt hjem med 0-3 i sekken. I dag ble det bare 0-1, men det kunne fort å ha blitt mer.

Martin Andresen sa etter kampen at Vif hadde fortjent en scoring. Ser en på sjansene, er det ingen tvil om at Vif godt kunne ha scoret. De hadde mange nok muligheter til det. Men hvis Vålerengas trener mente at Vif hadde fortjent poeng, må han ha glemt at Godset hadde minst like mange og gode sjanser kampen sett under ett. Med andre ord – fortjent seier til Godset! Og tabellen? Godset gikk forbi Vålerenga.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tror VIF skal komme ned av den høye hesten... Godset har hatt baller nok til å satse på unge talenter.. greit nok, de blir ikke topp 3 i år, men de jobber beinhardt og kaprer masse poeng, mens de blir varme i trøya som unglag... etterhvert kommer rutrionen og godset vil bli ett av seriens bedre lag...,

Anonym sa...

Andersen har vel selv vært det beste eksempel på at enkelte blir kjepphøye når det går bra.