onsdag 19. mai 2010

Sjarmerende og frustrerende

Cupen kan være utrolig sjarmerende, men også frustrerende - for supporterne. I Tønsberg og i Fyllingsdalen i Bergen opplever de sjarmen i dag, mens Vålerenga og Brann må tåle den frustrasjonen det medfører å bli slått ut av en underdog allerede i 2. runde. Tønsberg og Fyllingsdalen kriget seg til seier over storfavorittene, og spør om jubelen står i taket i disse klubbene! Kanskje ikke så overraskende at Brann blir slått ut. Brann er for tiden et dårlig fotballag. Men å bli slått ut av et 3. divisjonslag må vel sies å være noe i overkant dårlig. Dagbladet treffer godt med sin overskrift: ”Byen er Bergen og laget er bånn.” Denne situasjonen fra kampen kan kanskje sies å være typisk for den fotballen Brann spiller for tiden. Vif derimot, har vært inne i en god periode. Men kanskje undervurderte Oslo-laget motstanderen. Det bruker å straffe seg. Uansett - gratulerer Tønsberg og Fyllingsdalen!

Andre toppserielag var nære på å slå følge med Vif og Brann. Hønefoss klarte seg med et nødskrik etter straffekonkurranse mot Valdres. Odd lå under 0-1 mot Flekkerøy bare fem minutter før slutt, men halte til slutt i land en knepen 2-1 seier. Godset slet også mot Raufoss, spilte andre omgang med bare ti mann, men Berget ordnet saken for Godset og sikret 1-0 seier med en flott enkeltmannsprestasjon. Haugesund klarte seg også så vidt etter å ha ligget under mot byrivalen Vard. Kjelsås spilte jevnt mot Sandefjord, ledet 1-0, men måtte gi tapt med 2-3. Også Lillehammer ledet mot Kongsvinger, men med bare ti mann ble det for hardt, og Kongsvinger vant klart. Heller ikke i lokaloppgjøret i Aalesund fikk toppserielaget noen walk-over, men Aalesund berget en knepen 3-2 seier over Skarbøvik. I det hele tatt, 2. runde i cupen kjennetegnes av overraskende mange jevne kamper mellom toppserielag og lag fra lavere divisjoner.

Oppdatering:
Patetisk av Brannspillerne
Alt gikk galt for Vif

2 kommentarer:

Anonym sa...

Et godt objektivt blogginlegg!

Anonym sa...

Og nå er det krisemøter,,nikkedokkene i Brann, de burde vært avlønnet med prestasjonslønn dvs VINNES DET, SÅ ER DET PENG I KASSEN,,,,,,,,,,UAVGJORT,,INGEN PENGER I KASSEN,,,,,,TAPES DET........DA MÅ DE BETALE,,,UT AV KASSEN