onsdag 30. desember 2009

Uansvarlig statsrådkjøring

I november avslørte TV2 at statsråd Giskes regjeringsbil hadde bedrevet råkjøring på en tur på E18 fra Lillesand til Kristiansand. TV2 la seg på hjul, og målte en fart på nærmere 140 km i timen i en 100-sone. Politiet har vurdert farten til 120 km i timen. Agder politidistrikt har nå gitt en bot på 3600 kroner både til Giskes sjåfør og TV2-sjåføren.

Begge sjåførene innrømmer å ha kjørt for fort, men bare TV2-sjåføren erkjenner straffeskyld. Hvorfor Giskes sjåfør ikke gjør det, sier politiet ikke noe om. Derfor kan vi bare spekulere. Kan det ha noe med at Giske forsøkte å bortforklare sjåførens råkjøring? I stedet for å beklage hendelsen fleipet han med den og presterte å benekte at en fart langt over fartsgrensen kunne karakteriseres som uansvarlig kjøring.

1 kommentar:

Anonym sa...

Som ett resultat av denne bøtelegging bør alle ansvarlige ledere i statlige stillinger og verv med privatsjåfører oppfordre disse om at trafikkreglene også gjelder for dem!
Men vi ser eks. Kirke-minister Griske bare le av forseelsen, noe som igjen stryker politikkerforakten! Politikkene i den s.k. Rød/Grønne regjeringen anno 2009 er total blottet for gehør!
Tror de at velgerne vil støtte det supperådet? Tideligere kunne bedrifter og privatpersoner planlegge økonomien, men med de reformkåte supperådpolitikkere som styrer dagens Norge vet ingen hvilke avgifter, skatter og regler som vil gjelde til neste år! Selv ikke politikerne!
Se på NAV reformen. Det dyreste, dårligste ”tilbudet” til befolkningen. Klarer ikke engang å laget ett frikort på 7uker! Men å sende brev, kreve ytterligere informasjon (som de allerede innehar), forsinke prosesser, og bruke tiden på intern maktkamp, det har de!
Husk at Staten er til for de Statsansatte, ikke den øvrige befolkinigen!
God Nytt År.

Scrotum