søndag 13. februar 2011

Ora basta!

I dag heier jeg på italienske kvinner. Tusenvis av kvinner i en rekke italienske byer har i dag demonstrert mot Silvio Berlusconi, som de mener viser forakt for kvinner både i tale og oppførsel. Enda flere er klare til å marsjere i protest mot den italienske statsministeren. Berlusconi har lenge vist en voldsom forakt for kvinner med sine kvinnefiendtlige uttalelser, sier kvinnene.

Måtte de bare bli mange nok til å lykkes i å tvinge Berlusconi til å forlate en statsministerpost han for lengst har vist at han ikke egner seg for. ”Ora basta!” Nå får det være nok! sier italienske kvinner.

Oppdatering:
Berlusconi må møte i retten

2 kommentarer:

NA sa...

Så enig, så enig! Nå er det saktens nok (selv om det er nesten litt latterlig å tenke på at den gamle kroken har klart å få'n opp så mange ganger, haha..)

Anonym sa...

Ja, Berlusconi må ta ansvar for det kvinnesyn han har. Det er forakt for kvinnene i Italia som ofrer så meget for familien. Nå har den mannen holdt på i årevis... skal han fortsette slik i 25 år til? Nei! Memento mori, signor Berlisconi! Yu sei brutto! Anche matto!