søndag 3. oktober 2010

Vif ble satt på plass

Rosenborg har vært litt ”rusten” de siste seriekampene, mens Vålerenga har hatt spilt bra fotball og vunnet en rekke seriekamper på rad. Vif ville ha en stor fordel foran ”seriefinalen” på Lerkendal, het det, fordi Vif kunne samle krefter og forberede seg hele uka i ro og mak, mens et påstått ”slitent” RBK skulle ut i en hard e-cupkamp på torsdag. Nå skulle RBK slås, var refrenget fra Vif og seriegullet skulle havne i Oslo. At det fortsatt eventuelt ville være to poeng opp til RBK, snakket ingen om.

På torsdag spilte trønderne på seg selvtillit ved å slå Aris, og stilte på Lerkendal klare til å vise hvem som er mesteren. Vif levde i håpet i noen minutter etter å ha åpnet best og tatt ledelsen, men så utlignet RBK på straffe, Vif fikk utvist en mann og deretter var det stort sett bare RBK. Vif ble satt på plass og kom ned på jorda igjen med et brak. Nils Arne Eggen har ”rasert” Rosenborg, kunne Dagbladets fotballkommentator fortelle tidligere i uka. Men tydeligvis ikke mer enn at det ”raserte” laget blir seriemestere også i år, foreløpig uten å ha tapt en eneste seriekamp. Gullet blir i Trondheim. Fullt fortjent. Vifs drøm om seriegull må overvintre til neste år.

1 kommentar:

Ronny sa...

Men spesielt god oppdragelse er det vel ikke når en av spillerne i RBK-familien klyper motspillere både i pungen og rumpa.