mandag 25. april 2011

Topplag og toppkamp

Etter fem serieomganger har bare ett lag fire seire i Tippeligaen - Strømsgodset, som dermed topper tabellen. Ett lag har ikke tapt – Tromsø, som ligger på andreplass. I neste serierunde går den desiderte toppkampen ikke på Lerkendal, ikke på Ullevål, ikke på Åråsen, ikke på Røkkeløkka, ikke på Brann stadion, men på Marienlyst i Drammen. Det er med andre ord verken Rosenborg, Vif, LSK, Brann, Molde eller Start som skal spille toppkampen i denne serierunden.
Jeg bare nevner det.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja er det noe rart med det da?? fotball handler ikke bare om penger heldivis.

Oddbjørn sa...

Sant nok, og godt er det.

Anonym sa...

godset kommer te å være en døgnflue på toppen

ANDERS sa...

Godset har kontinuitet, en god plan, ett godt styre og gode spillere og trenerapperat. Jeg tviler ikke på at både Tromsø og Godset kommer til å slite om en 4-5 år, men akkurat nå er de to klubbene sammen med Vålerenga Norges best drevne klubber på sportssiden. og det har lite med budsjett å gjøre. det er vel heller fordi de andre klubbene ikke har dyktige folk i sine administrative ledd.

Ulvetid sa...

Nå er det vel også slik at det er litt tidlig å begynne å kalle det en toppkamp. Serien er såvidt igang, og mange av lagene har ikke kommet igang skikkelig.

Skal si at jeg er moldefan, men er ikke slik at jeg ikke ser på andre lag.

Men såklart. Det er jo en grunn for at tabellen er slik den er.
Men jeg synest det er tidlig å si at dette er en toppkamp. Vent over sommeren før du skriver dette. Da får vi se hvem som ligger der tromsø ligger nå..

Oddbjørn sa...

"Ulvetid" har en pussig forståelse av begrepet "toppkamp", må jeg si. Toppkampen i den enkelte serierunde spilles naturligvis mellom lag som i øyeblikket ligger på toppen av tabellen. Hvem ligger aller øverst når neste runde skal spilles? Godset og Tromsø. De møtes i neste runde. Altså utilsomt rundens toppkamp. Sikkert vanskelig å fordøye for noen, men ikke desto mindre et faktum.