lørdag 28. mars 2009

Borten Moe på rovdyrjakt

Ola Borten Moe må ha blitt skikkelig skremt av kritikken han fikk på Sps landsmøte for sin kritikk av SV. Noe annet kan ikke forklare hans måte å karakterisere sine politiske motstandere på. Fremskrittspartiets folk blir beskrevet som farligere rovdyr enn ulv, gaupe, jerv og bjørn, roper han. Tatt i betraktning at Sp er det partiet som er mest ivrige på å ta livet av rovdyr, sier ikke det lite. Den politiske kampen sammenligner han med slaget ved Stalingrad, et av de aller blodigste slagene under 2. verdenskrig.

Det er mulig slikt slår an på Sps landsmøte, skjønt jeg håper Sps folk har mer folkeskikk enn som så. Det som er i hvert fall er sikkert, er at Borten Moe med en slik retorikk ikke skremmer noen av sine motstandere. Til det er slik tale alt for dum og slår tilbake på han som bruker den.
(Les mer om Sps landsmøte: VG, VG, VG og TV2-nyhetene.)

3 kommentarer:

gnomen sa...

At ikke sosialistene ennå har skjønt det.. For hvert sånt utspill så høster Frp ennå flere stemmer. Vi er lei sosialistisk mas om at Frp er å så ille. De sitter i posisjon og burde konsentrere seg om hva de kan gjøre istedet for å bruke fokus på å slakte andre!!! Og dersom ikke venstre siden tar innover seg den klare folkeoponionen som Frp har i endel saker snart..så kommer fremmedfrykt og rasisme bare til å øke i dette landet fremover. Dette er ikke et problem skapt av Frp, men av naiv sosialistisk politikk i mange tiår! Nå har folk fått nok, men det vil ikke politikere på venstresida med ræva full av penger innse!!

Anonym sa...

Virker som Sp er trengt opp i et hjørnet. Er blitt desperate nå!! Håner minst 30% av det norske folk.

Anonym sa...

Men var det hva han sa?

Ved Stalingrad ble det klart at Nazi-Tysklands hær ikke var uovervinnelig.

Og slik jeg hørte Borten Moe, sa han vel at Frp var farligere for Bygdenorge enn rovdyr.

Men norske journalister glir pent inn i rekka av Frp-vennlig tolkning.

Lae nevnte ikke Hitler - det var det Siv Jensen som tolket.

Jagland sa ikke tretti-ettellerannet - det var det journalisten som gjorde.

Valgjerd kalte ikke Frp-velgerne spedalske.

Lista er myyye lenger.