torsdag 10. desember 2009

Jonathan Mann på Karl Johan

Stod på Karl Johan i dag og hørte litt på CNN’s Jonathan Mann, som hadde plassert seg i krysset Karl Johan – Universitetsgaten og rapporterte fra fredsprisutdelingen. Snappet opp at han latterliggjorde Obama fordi han ikke stilte til lunsj hos Kongen. Skuffende populistisk av en så berømt reporter. Fikk lyst til å motsi ham, men det hadde vel ikke akkurat passet seg.

Noterer for øvrig at mange - etter å ha hørt Obamas tale – er mindre tilbøyelige til å mene at han ikke fortjente den. Selv ble han nesten overbevist etter å ha hørt Jaglands begrunnelse! Men den overbeviste nok ikke Jonathan Mann.1 kommentar:

Maren sa...

Er han berømt eller beryktet? Jeg er ikke sikker på hva som passer best for denne mannen. Han viser en viss arrogans mange ganger som ikke passer til en objektiv og dyktig journalist. Jonathan Mann var sikkert meget sur fordi han ikke fikk et intervju med fredsprisvinneren, slik han har hatt i flere år, og derfor måtte han vel “hevne” seg og finne noe kritikkverdig med Obama. Han trodde sikkert at han traff oss nordmenn midt i hjerterota med denne bemerkningen. Siden vi ikke alle er royalister i Norge var vel de fleste mer interessert i hva Obama sa i sine taler enn om han stilte til lunsj hos Kongen.eller ikke. Her bommet nok den gode Jonathan Mann.